Hirdetés

Visszahívnak egy csomó Fallout 76 sisakot, mivel veszélyes penész kerülhetett beléjük

|

A külön vásárolható Nuka Cola kiadású sisakokkal van a gond, a Collector's Editionhöz járó termékeket nem érinti a probléma.

Hirdetés

A Fallout 76-hoz kiadott kétes minőségű termékek sora folytatódik, ugyanis a vászon táska helyett küldött műanyag szatyor, és a csapnivaló Fallout Nuka Dark Rum után, most a Nuka Cola festéssel ellátott sisakok okoznak galibát. A gyártó ezeket visszahívni kényszerült, mivel elmondásuk szerint veszélyes mennyiségű penész kerülhetett beléjük a gyártás során. 

Hirdetés

Annak ellenére visszavitelre buzdítja a vásárlókat a gyártó, hogy egyetlen gondot vagy sérülést sem jelentettek be a termékekkel kapcsolatban. Ezt a kiegészítőt online webshopon keresztül lehetett megvásárolni, és néhány kis változtatást és a színbeli különbséget leszámítva, szinte teljesen megegyezik a gyűjtői kiadáshoz járó sisakkal. Eredetileg nagyjából 45 ezer forintért lehetett megrendelni, azonban a gyártó most mindet visszahívja, mivel veszélyes mennyiségű penész kerülhetett beléjük, ami egészségügyi kockázatot jelenthet a használókra nézve. Természetesen a teljes árat visszakapják azok, akik visszaviszik az ebből a szériából származó sisakokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)