Hirdetés

Asztali szerepjáték készül a Fallout sorozat alapján

|

Egyelőre még nagyon keveset tudni a játékról, ami a jelenlegi tervek szerint valamikor jövőre érkezhet meg.

Hirdetés

Rengeteg rajongója van világszerte a Fallout szériának, habár a legújabb felvonása, a Fallout 76 sajnos közel sem lett tökéletes. Nemsokára viszont már nem csak videojátékok formájában kalandozhatunk a pusztaságban, hanem toll és papír segítségével is.

Hirdetés

A Modiphius Entertainment bejelentette, hogy dolgoznak egy hivatalosan licencelt Fallout asztali szerepjátékon, ami a csapat saját, 2d20 nevű rendszerén alapul majd. Ez azt jelenti, hogy egy viszonylag klasszikus alkotást kapunk, amely során két húszoldalú dobókockával dönthetjük el az egyes események kimenetelét. Egyelőre még nem derült ki, mi lesz a játék neve, és túl sok érdekes részletet sem tudtunk meg róla, de ha minden igaz, akkor 2020-ban már kipróbálhatjuk.

Továbbá az is kiderült, hogy a Modiphius készít egy különálló, szerepjátékos kiegészítőt a Fallout: Wasteland Warfare nevű társasjátékához. Erről itt olvashattok bővebben.

Ti szoktatok játszani valamilyen asztali szerepjátékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)