Hirdetés

Már a Fallout Shelter társasjáték doboza is remek

|

A Bethesda nagy sikerű mobiljátékát adaptálja a Fantasy Flight Games.

Hirdetés

Egészen bejött a Bethesdának a mobilos terjeszkedés. A 2015-ben, az E3 alatt megjelent Fallout Shelter nagy sikert aratott, mobilok után további platformokra is megjelent, és máig népszerű maradt.

Hirdetés

A következő lépés a társasjátékok kedvelőinek elcsábítása. Az FFG által kidolgozott Fallout Shelter: The Board Game egy 2-4 főre tervezett kompetitív játék, melyben az a cél, hogy a lehető legboldogabbá tegyük bunkerünk lakóit. Mindenki saját bunkert kap, melyben beoszthatja embereit különböző szerepekre, védelmezheti őket a veszélyektől, megpróbálhat jól bánni a tartalékokkal. A játék akkor ér véget, amikor valakinek sikerült hat szobát felépítenie, és ekkor az győz, aki a legboldogabb túlélőkkel büszkélkedhet. Itt olvashattok bővebben a játékmenetről.

Várhatóan 2020. első negyedévében válik majd elérhetővé, addig már elő lehet rendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)