Hirdetés

Van, aki már ki is próbálhatta a Fallout társasjátékot

|

A Fantasy Flight Games csapata testközelbe hozza a poszt-apokaliptikus szerepjátékot táblák, figurák és kártyák formájában. A Geni Conon már vethettünk is rá pár pillantást.

Hirdetés

Meglehetősen érdekesnek tűnik a Fantasy Flight Games Fallout feldolgozása. A játékosok választhatnak egyet az 5 archetípus közül (Ghoul, Vault Dweller, Wastelander, Super Mutant és Brotherhood Outcast), majd társaikkal elindulhatnak egy kalandra, amit a moduláris táblán játszhatnak le.

Az augusztus elején bejelentett Fallout társasban a játékosok együtt és egymással versenyezve küzdenek meg a feladatokkal. Az győz, aki először teljesíti az adott küldetés feltételeit, vagy teljesíti saját, a kezében rejtett feladatkártya követelményeit. A többi Fantasy Flight játéktól eltérően a Fallout egy erősen sztori orientált társas, aminek minden küldetése egy külön történetet mesél el.

A képeket a Geni Conon játszható demó verzióról szolgáltatta a Polygon. Bizony, a szerencsések itt már tehettek is egy próbát a Fantasy Flight Games legújabb játékával.

A játékban keverednek a szerepjátékos elemek a felfedezős társasok legjobb mechanikáival. Meglehetősen izgalmas kaland lesz, amit idén valamikor idén, a karácsonyi szezon környékén mindenki beszerezhet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)