Hirdetés

Jön a hivatalos Fallout társasjáték

|

A Doom, a Witcher és az XCOM után egy újabb videojátékból csinál társasjátékot a Fantasy Flight Games

Hirdetés

Nem, ezúttal nem egy átfestett Monopoly-ról van szó (bár szó mi szó, a Falloutos darabot azért kitenném a polcra), hanem egy "valódi" társasjátékról. Ráadásul a fejlesztés már végső stádiumban jár, így a GameInformeres kollégák ki is próbálhatták a játékot.

A Fallout társasjáték hangulatában és játékmenetében is a Bethesda csodáit idézi, ráadásul ezúttal legfeljebb három barátunkkal ugorhatunk neki a kooperatív kalandnak. A hexatáblás pályán rengeteg különböző küldetés vár ránk, amiket teljesítve xp-t gyűjthetünk, hogy fejlesszük a karakterünket. Az egyedi kockákra építő harcrendszerbe még a játékokból jól ismert V.A.T.S.-ot is sikerült beépíteni. A játék különlegessége, hogy a döntéseink mindig nagyon hangsúlyosak, alapjaiban változtathatják meg egy játék kimenetelét.

Ha minden jól megy, a játék még ebben az évben a boltok polcaira kerül. Az FFG általában nagyon minőségi darabokat ad ki a kezei közül, és a figurákat elnézve ez most sem lesz másként. Ha többet szeretnétek tudni, csekkoljátok le a GameInformer írását!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)