Hirdetés

Hivatalos Fallout társasjáték készül

|

Egy brit játékkészítő cég gondozásában jelenik majd meg a Fallout: Wasteland Warfare, amiben kedvenc szereplőink figuráit is megkaphatjuk majd.

Hirdetés

A nagyjából egy éve finanszírozott és nemrég a rajongókhoz eljutó Dark Souls társasjáték megmutatta, hogy nem csak az asztali játékok videojátékos adaptációira van igény, hanem fordítva is érdemes megpróbálkozni a dologgal. Így a Bethesda népszerű poszt-apokaliptikus játékából is figurás verzió készül.

A Fallout: Wasteland Warfare-t a brit Modiphius készíti el, akik korábban már a Conan és a Star Trek licenccel is dolgoztak. A Falloutra alapuló játékukról egyelőre még nem árultak el sokat: a bejelentést kísérő teaser képen néhányat láthatunk az elég aprólékosan kidolgozott figurákból, illetve annyit tudtunk meg, hogy egyedül, kooperatív, vagy PvP módban is nekiugorhatunk majd egy-egy küldetésnek. A miniatúrák (amik egyébként kb. 32 mm magasak lesznek) kidolgozottságából ítélve viszont valószínűleg nem lesz éppen olcsó a játék. A további infókkal kapcsolatos hírlevélre egyébként itt iratkozhattok fel.

Ti melyik franchise társasjátékos feldolgozását látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)