Hirdetés

Új Fallout játékon dolgozik a világ egyik legnagyobb társasjátékos kiadója

|

Hamarosan újra poszt-apokaliptikus kalandokat élhetünk át a konyhaasztalon.

Hirdetés

A Fantasy Flight Games olyan társasjátékokat adott már ki, mint a Mansions of Madness, a Star Wars: Rebellion, a Battlestar Galactica, és még sorolhatnánk. Sőt, az egész cikket megtölthetnénk vele. 

Hirdetés

A kiadó most Facebookon és Twitteren jelentette be, hogy egy Fallout játékon dolgoznak. Tavaly egyébként már kiadták a Fallout: The Board Game-et, ami a Fallout 3-at és Fallout 4-et vette alapul, úgyhogy nem ez lesz a kiadó első rodeója.

Konkrétumok egyelőre nincsenek, szóval fogalmunk sincs, hogy hagyományos társasjáték, kocka- vagy kártyajáték, esetleg a már említett társas kiegészítője érkezik-e, de az biztos, hogy nagyon izgatottan várjuk.

Ti minek örülnétek igazán? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)