Hirdetés

Fantasztikus szettel pályázik a The Office rajongóinak pénzére a LEGO

|

A Jóbarátok, az Agymenők és a Seinfeld után egy újabb széria ikonikus helyszíne és karakterei jelennek meg LEGO formában.

Hirdetés

2005-től 2013-ig futott, de még ma is rengeteg rajongója van a The Office amerikai változatának: 2020-ban az év legtöbbet streamelt sorozata lett 57,127 milliárd megtekintett perccel, túlszárnyalva az Ozarkot, a The Mandaloriant, és más, újabb, ugyancsak sikeres szériákat. Nemrég jelent meg egy magyarul is kapható könyv (The Office - Amit nem tudsz a 2000-es évek legfontosabb sorozatáról) benne a széria kulisszatitkaival, illetve a Somehow We Manage alcímet viselő, nem túl szórakoztató idle clicker mobiljáték.

A LEGO egy Ideas szettel kedveskedik a fanoknak, ami minden fontos szereplő figuráját tartalmazza.

Hirdetés

A The Office (21336) szett a Dunder Mifflin irodáját ábrázolja a tárgyalóval és Michael szobájával, de a hátsó rész, ahol Kelly és Toby dolgozott, a konyha, illetve Creed és Meredith asztala lemaradt. A karakterek azért nem hiányoznak: összesen 15 minifigurát helyezhetünk el kedvünk szerint, Michael, Dwight, Jim, Pam, Ryan, Angela, Oscar, Kevin, Stanley, Kelly, Phyllis, Meredith, Creed, Toby és Darryl, mellett Angela macskáját, Hulladékot is (nem vagyok benne biztos, hogy így fordították a sorozatban, de a LEGO adatlapján így szerepel, és már csak leírni is öröm). Közülük 12-nek kétféle arckifejezése van, elfordítható a fejük ízlés szerint.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ahogy a Jóbarátok szettek esetében, úgy itt is van jó néhány easter egg: Kevin chilije, a kancsó, amit Pam kapott Jimtől, Michael bögréje, és Dwight zselébe öntött tűzőgépe is megjelenik.

Az 1164 elemből álló készlet október 1-jétől lesz kapható egész korrekt, 45 990 Ft-os áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)