Hirdetés

Far Cry 4 - megérkeztek az ingyenes társalkalmazások (videó)

|

A Ubisoftnak már az Assassin's Creed Black Flagnél is bejött a társalkalmazásosdi, ezért most a Far Cry 4-hez is érkezett egy. Pontosabban kettő.

Hirdetés

A francia cég egyszer már sikert aratott az Assassin's Creed: Pirates-szal és most tovább feji a társalkalmazások piacát. A nemrégiben megjelent Far Cry 4-hez is kiadott kettő mobilos játékot, viszont mindenki örülhet, akinek megfelelő készüléke van, ugyanis ingyen beszerezhetőek.

Az egyik a Far Cry 4 Arcade Poker, ami Androidra és iOS-re is ingyenes és ha összekapcsoljuk Uplay fiókunkkal, akkor játékbeli tartalmakat oldhatunk fel, ha elég pontot gyűjtünk össze. Azonban nem hagyományos pókerről van szó, ezt ti magatok is megnézhetitek a Far Cry 4 Arcade Poker trailerében:

A másik alkalmazás a Far Cry 4 Arena Master amiben Noore arénájában küzdhetünk meg emberi és állati ellenségek ellen, akár csak a játékban. Ezen túl kihívásokat készíthetünk más Arena Master játékosok számára és eredményeinkkel itt is Far Cry 4-beli tartalmakat oldhatunk fel. Az Arcade Pokerhez hasonlóan ez is ingyenesen elérhető Androidon és iOS-en is.

Ti szeretitek az ilyen társalkalmazásokat vagy inkább csak az alapjáték érdekel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)