Hirdetés

Far Cry 5 - gyönyörű lett a főgonoszt ábrázoló szobor

|

A 32 centiméteres figurát mi is szívesen kiraknánk a polcunkra.

Hirdetés

A legnagyobb Far Cry rajongók akár egy méretes szobor formájában is megszerezhetik az ötödik epizód emlékezetesnek ígérkező antagonistáját, Joseph Seedet.

Hirdetés

Az egészen pontosan 32 centiméter magas gyűjtői szobor PVC-ből készült. Joseph kicsinyített mása félmeztelenül feszít, úgyhogy a vezér összes tetoválását és a bőrébe pengével belehasított szavakat is jól ki lehet venni. A szoborról kiderült továbbá, hogy a Joseph kezében lévő gépfegyvert akár ki is vehetjük, a talapzata pedig ugyancsak eltávolítható. A Ubicollectibles sorozat felhozatalát erősítő The Father's Calling szobor egyébként a Ubisoft Montreallal eglesz. A ausztrál Ubisoft Store-ban már elő is lehet rendelni ezt a szépséget, ára 89 ausztrál dollár, vagyis nagyjából 18 ezer forint. Az alábbi galériában megnézhettek róla pár képet.

Ha nem bírtok magatokkal, akkor már most előrendelhetitek a szobrot, elvileg március 22-én küldik ki az első szállítmányokat. Maga a Far Cry 5 pedig pár nappal később, március 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)