Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - játék még nincs, figurák annál inkább

|

Míg lelkesen készülünk az egyik legjobb Final Fantasy rész felújított változatának megjelenésére, addig a Square Enix igyekszik enyhíteni a várakozás okozta nehézségeket.

Hirdetés

Alig várjuk már a Final Fantasy hetedik részének újragondolt változatát, de sajnos a megjelenéséről még mindig nincs hír. Vannak viszont remek Final Fantasy VII Remake figurák, amikről már biztosan tudni lehet, hogy jövő tavasztól lesznek elérhetők.

Elsőként a japán rajongók kaparinthatják meg a Cloud Strife és Barret Wallace figurákat, melyek közül az előbbi 2017. áprilisától, a másik pedig májustól lesz megvásárolható. A figurákért fejenként 139 dollárnak, vagyis körülbelül 42 000 forintnak kellene könnyes búcsút mondania annak, aki szeretné valamelyik kemény arcot a polcán tudni.

Nézzétek csak meg, mit kaptok ennyi pénzért.

A Cloud Strife figura:

A Barret Wallace figura:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)