Hirdetés

Focis kiegészítőt kap a népszerű Catan telepesei társasjáték

|

Miért is ne rendeznénk le labdarúgással az új világ meghódításának kérdéseit?

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban az emberiség sokszínűségét, mint az, hogy volt egy társasjáték dizájner, aki azzal az ötlettel ébredt, hogy "focit kellene rakni a Catan telepeseibe". A Catan: Soccer Fever névvel érkező kiegészítés pontosan ezt fogja elérni.

A kis csomaggal kapunk egy focipályát és kartonkarikákból összerakott labdákat, hogy azokat bepöccintve a rajzolt hálóba kivívhassuk népünk dicsőségét.

Hirdetés

A kiegészítő lényege, hogy amikor egy játékos felépít egy települést vagy egy pályát, akkor az adott frakció megmérkőzhet ellenfeleivel egy focimeccsben. Ez ténylegesen úgy történik majd, hogy a labdákat be kell pöccinteni a kapuba, de a labdáknak több oldala is van, tehát nem mindegy melyik lesz felül, amikor betalálunk a hálóba. Ha ügyesek vagyunk, kapunk pontokat érte, és a pontokkal le kell gyűrnünk ellenfeleinket.

A Catan telepesei egy meglehetősen taktikus, stratégiai játék így alapvetően el tudjuk képzelni, hogy az órák hosszán át tartó meccseket kellemes lehet megszakítani egy-egy környi ügyességi mókával. Ettől függetlenül egy focis kiegészítő lett volna az utolsó, ami ehhez eszünkbe jutott volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)