Hirdetés

Hivatalos Fortnite kollekció érkezik az Epic Games és a Funko jóvoltából

|

A két cég együttműködésének köszönhetően hamarosan már nem csak a képernyőkön láthatjuk majd kedvenc karaktereinket.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Funko figuráit, amelyeknek világszerte nagy sikerük van a különböző franchise-ok kedvelői között. Most pedig egy újabb kollekció érkezik, amiben ráadásul másfajta termékek is lesznek.

Hirdetés

Egy sajtóközleményben lett bejelentve, hogy az Epic közreműködésével a Funko vadonatúj, Fortnite-os cuccokon dolgozik (Fortko? Funnite?). A tervek szerint többfajta termék is szerepel a kollekcióban, tehát a különleges, nagyfejű figurák mellett például kulcstartókat és más stílusú szobrocskákat is vásárolhatnak majd a rajongók.

Az egyelőre még titok, milyen karaktereket tehetünk majd ki polcainkra, viszont úgy tűnik, a Funko még idén, az ünnepi szezonban piacra dobja ezeket az újdonságokat. Hiába, a hype-ot még idejében meg kell lovagolni, ha könnyen szeret pénzt keresni az ember.

Ti vásárolnátok Fortnite-os relikviákat? Vagy ez már túlzás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)