Hirdetés

Fortnite - hát persze, hogy jön tematikus Monopoly

|

A konzolos, a PC-s és mobilos kiadások után társasjáték formában is beszerezhetjük majd az Epic Games népszerű játékát.

Hirdetés

A Monopoly kis túlzással olyan, mint a hollywoodi Hírességek sétánya: ha nem vagy rajta, szinte nem is létezel. A battle royale játékok kiemelkedő sikerük ellenére eddig nem igazán tették tiszteletüket társasjátékként, de úgy tűnik, hogy valaki ebben is meglátta a potenciált, ugyanis felbukkant az első crossover, amely hiánypótló lehet a rajongók számára. 

Hirdetés

Az Epic Games színes lövöldéje lesz az úttörő, ugyanis a Zavvi.com-on már előrendelhető a Fortnite Monopoly, amely a leírás alapján több egy átskinezett mezei Monopolynál. A lényeg az, ami a videojátékban is, hogy csak egyetlen játékos maradjon a végén, így a pénz ebben életpontokat jelent, a bombákkal mindenkit sebezhetünk, a falak pedig segítenek a védekezésben. Ha valami, hát akkor ez próbára teheti a családokat, barátságokat. 

A Fortnite társas 8 éves kortól ajánlott, 2-6 személy játszhatja és várhatóan november 26-án jelenik meg. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)