Hirdetés

Soha nem gyűjtött még annyi pénzt társasjáték a Kickstarteren, mint a Frosthaven

|

A kampány utolsó napjában sikerült pár százezer dollárral felülmúlni az eddigi rekordert, a Kingdom Death: Monstert.

Hirdetés

Kirobbanó sikerrel ért véget a Frosthaven Kickstarter kampánya. A társasra 12 969 608 dollárt kapott a Caphalofair Games 83 193 támogatótól, ezzel pedig a Frosthaven lett a legtöbb támogatást gyűjtött társasjáték a Kickstarteren. Ez elképesztő eredmény, pláne, hogy az utolsó órákban sikerült csak felülmúlni az előző rekordert.

Hirdetés

A hype egyébként nem véletlen, hiszen a Frosthaven lesz a Board Game Geek által legjobb címnek kikiáltott Gloomhaven folytatása. Abban kártyajáték alapú, taktikus harc rendszer segített végigjátszani egy izgalmas sztorit. Egészen egyedi cuccról van szó, így érthető, hogy a társasokért rajongó közönség toporzékolva várja a folytatást.

A Kickstarter kampány lezárult, de az előrendelés lehetősége még nyitott mindenki számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)