Hirdetés

Társasjátékok készülnek a Fruit Ninja alapján

|

A gyümölcsszeletelős mobiljátékból hamarosan három különböző társasjáték készül; mindegyik esetében könnyen érthető szabályokat, és gyors játékmeneteket ígérnek.

Hirdetés

A társasjátékok pont annyira lesznek komplexek, mint amennyire az azoknak témát adó mobiljáték. A Fruit Ninja fejlesztéséért felelős csapat, a Halfbrick összeállt a Lucky Ducks kollégáival és indítottak egy Kickstarter oldalt, ahol már be is mutatták mind a három várható társast.

Hirdetés

Az első játék - sikeres finanszírozás esetén -valamikor 2018. harmadik negyedévében fog befutni, és a Fruit Ninja: Card Master címet viseli. A leírás szerint egy "pörgős pakliépítő játékról" van szó. Ezt követi majd a Fruit Ninja: Combo Party, egy többjátékos partijáték 2018. negyedik negyedévében, az utolsó pedig a Fruit Ninja: Slice & Dice lesz, ami egy kockás variáció. 

A projekt Kickstarter oldalán megtaláljátok a részleteket mindhárom játékról, de a lényeg, hogy mindegyik esetében 30 perces játékidővel érdemes számolni, és 2-4 játékosnak szólnak. 29 dollárért már választhattok egy Fruit Ninja társast, 54-ért kettőt, 69-ért pedig tiétek lesz az egész készlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)