Hirdetés

Jön a Marvel és Stan Lee Funko Pop PEZ adagoló

|

Tavaly a Funko bejelentette, hogy partneri kapcsolatba lép a PEZ cukorka céggel, és egy új termékcsaláddal készülnek. Stan Lee fejéből enni a cukrot, nincs is jobb ennél!

Hirdetés

A Funko rajongóknak hamarosan komolyan cukorbevitelre készülhetnek, ugyanis jönnek a Funko POP PEZ adagolók. Mondjuk hivatalosan már megjelentek, de volt egy kis gond a szállítással így pár napot tolódik az ügy.

Hirdetés

Mindenesetre hamarosan felbukkan majd a HotTopic és BoxLunch üzletekben az újfajta PEZ adagoló. Lesz Deadpool, Magneto, Cable, Thor, Hul, Loki, Star-Lord, Yondu, sőt még Stan Lee fejű kiszerelés is.

A cukoradagoló mellett a Funko egy csillogó, aranyszínű szériát is bejelentett, aminek első tagja Star Lord lesz, és augusztus 25-én érkezik a Marvel Studios 10 éves szülinapjára. Petert később Vasember, Loki, Groot, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Hulk, Thor, Gamora, Fekete Párduc és a Hangya követik majd. Mindet elő lehet már rendelni itt.

Még nem tudni, hogy hazánkba mikor jön, de Stan Lee kell! Na jó, a többi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)