Hirdetés

Notch, Gabe Newell és a TPS jelentés - elmebeteg Magic lapok érkeztek

|

Kevés olyan jó dolog van, mint amikor egy ember egy gyűjtögetős kártyajátékon láthatja viszont magát. A játékipar nagyjai most Magic lapok lettek.

Hirdetés

Létezik egy egyedi Magic lap gyűjtemény, amit Indie Custom Cubenak hívnak, és olyan kártyákat foglal magába, melyek híres fejlesztőket, játékokat, kiadókat, filmes utalásokat ábrázolnak. Így lett például Gabe Newellből megidézhető szörny.

Az igazi poén nem az, hogy ezek a lapok léteznek, hanem hogy ezeket le is tesztelték a GDC során, tehát elvileg jól átgondolt, kiegyensúlyozott, és működő kártyalapokról van szó. Mondjuk azt megnézném, hogy a mindent elpusztító sárkánnyal szemben ki teszi le az asztalra Notchot, de végül is elvben lehetséges. Persze senki sem fogja ezekkel bővíteni a Magic: The Gathering pakliját, de poénnak jó.

Bár néhány vicces lapot kiválogattunk a kártyatömegből, a lista nem teljes. Ha érdekelne titeket az összes Indie Custom Cube lap, a linken végigböngészhetitek az elkészült szörnyeket, varázslatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)