Hirdetés

Akár társasjátékokat is választhatsz 2018-as GameStar előfizetésed mellé

|

Mutatjuk, milyen kiváló társasok közül választhatnak a különböző előfizetési csomagok megrendelői.

Hirdetés

Egy külön cikkben már olvashattatok a 2018-as GameStar előfizetési akciókról, nemrég azonban egy halom ütős társasjátékkal is bővült a választható extrák kínálata. 

Hirdetés

Azt már ti is jól tudjátok, hogy egy csomó videojáték és hardver között válogathattok, mikor eldöntitek, melyik 2018-as GameStar előfizetői akció a legszimpatikusabb számotokra. Ahogy már jeleztük, folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővüljön a kínálat, ennek fényében pedig örömmel számolhatunk be arról, hogy immár a társasjátékok szerelmeseinek is tudunk kedvezni. Gondoljatok csak bele, ha egy az egyik dobozos csoda mellett döntötök, akkor több pénzetek marad még több társasjátékot megvásárolni. Igazi win-win szituáció ez. 

Prémium I. - 27 990 Ft

legkedvezőbb árú csomagunkban szemezgethettek a legtöbb társas közül. A korábban már megmutatott extrák mellett mostantól fogva a következő méltán népszerű társasjátékok közül is választhattok a 12 magazin és a velük együtt járó Steam kódok mellé.: Drakon, Hadurak, X-Wing alapjáték XWX36, Britannia, Talisman, Munchkin Alapjáték, Munchkin Cthulhu, Munchkin Zombik, Star Wars Sorsok - Kétfős kezdőcsomag, Ave Roma.

Prémium II. - 30 990 Ft

Ha Prémium II. csomagban található remek videojátékok, és egyéb jóságok nem győztek meg benneteket, akkor lehet, hogy pont a Civilization társasjáték lesz az, amiért emellett a pakk mellett teszitek le a voksotokat.

Prémium III. - 34 990 Ft

Prémium III. csomag is csordultig van tömve páratlan ajánlatokkal, de ha ti mégis inkább egy különleges Trónok harca társasjátékot szeretnétek a magatokénak tudni, akkor remek hírünk van: akár a Trónok Harca: A Vastrón társast (amelyet nemrég mi is leteszteltünk a GameStar magazinban) is választhatjátok a Prémium III. csomag csomag mellé. 

Jogi és terjesztési információk

Az akcióról bővebben a gamestar.hu/elofizetes oldalon találsz információt. A prémium csomagok megrendelhetők a shop.gamestar.hu oldalon.

Ajánlatunk folyamatosan bővül, a készlet erejéig, de legkésőbb 2017. december 31-ig tart, és minden olyan régi és új előfizetőre vonatkozik, aki az előfizetői csomag típusától függően 37 990, 34 990, 30 990, 27 990 forintos áron előfizet a GameStar magazinra a Project029 Media & Communications Kft.-nél. A prémium csomagokhoz választott terméket megrendeléskor a shop.gamestar.hu oldalon adhatod meg. Ha karácsonyig szeretnéd megkapni az ajándékot, akkor az előfizetést november 30-ig fizesd be! Ha az általad választott játékszoftver már megjelent, azt futárszolgálattal juttatjuk el címedre az előfizetési díj jóváírása után. Amennyiben még nem jelent meg a játék, a hivatalos magyarországi megjelenés után küldjük. A Prémium IV csomag megrendelése esetében a garantált ajándékot és a választott dobozos játékot egy csomagban, a játék hivatalos magyarországi megjelenése után küldjük ki. Az akció időtartama alatt is érvényesek normál előfizetési áraink, azaz ajándék nélkül is előfizethető a magazin 19 020 forintért.

Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail-címen. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel, más akcióval nem vonható össze.

A hirdetésen feltüntetett termékképek illusztrációk. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)