Hirdetés

Egészen ijesztő ez a Gears of War 4 Lancer replika

|

A PDP megcsinálta a Gears of War sorozat ikonikus fegyverének tökéletes másolatát.

Hirdetés

A videojátékos kiegészítőkkel foglalkozó PDP megalkotta a Gears of War 4 hivatalos fegyver replikáját. A cucc nem más, mint a mindenki által jól ismert Lancer, a láncfűrészes gépfegyver. A srácok nem finomkodtak, még vér is fért a fogakra.

Ez egy 1:1-es méretben készült másolata Marcus Fenix flintájának, amit a Gears of War 4 fájljaiból néztek ki. A fegyver levehető lámpával és állítható fogantyúkkal érkezik, sőt a ravasz is úgy működik rajta, mint az eredetin. Lőni természetesen nem fog, és a fűrész rész sem mozog, de ettől még brutálisan néz ki.

A Lancer replika 150 dolláros (körülbelül 42 000 forintos) áron rendelhető meg a PDP oldalán keresztül. Aki szeretné beszerezni az számoljon vele, hogy november előtt még nem szállítják ki a fegyvert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)