Hirdetés

Kártyajáték készül a Gears of Warból

|

A Steamforged megmutatja, hogyan kell kartonpapírra adaptálni egy akciójátékot.

Hirdetés

A The Coalition bejelentette, hogy összeáll a Steamforged Games srácaival, és elhoznak egy Gears of Warra épülő társas-kártyajátékot. A Steamforgednak van már tapasztalata az iparban, nekik köszönhetjük például a kiváló Dark Souls társast, és hát a Dark Souls kártyajátékot is, aminél alkalmasságukat mi sem bizonyítja jobban. Ezúttal egy kicsit bonyolultabb projektet kaptak, de úgy néz ki, hogy még idén lerendezik majd.

Hirdetés

A leírás szerint egyelőre úgy tűnik, hogy egy pakilépítős mókáról van szó, amiben különleges kihívásokat kell majd teljesítenünk egy hosszabb, narratív sztoriszál során. A küldetésünket nem csak az ellenfelek, de a környezet is megnehezíti majd, bármit is jelentsen ez, de a lényeg, hogy minden siker és bukás befolyásolja a paklink állapotát.

A Steamforged jelenlegi terve, hogy még idén kihozza a játékot, de mivel a cég sok produkciós partnere Kínában van, így ez még változhat a koronavírus járvány miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)