Hirdetés

Az új Gears of War akciófigurákat simán kitennénk a polcra

|

Aprólékosan kidolgozott alkotásokat készített a Storm Collectibles csapata.

Hirdetés

A The Coalition és a Storm Collectibles a tavalyi Marcus Fenix és Augustus Cole figurák után idén újabb remekműveket hoztak össze, amelyeket először a New York Toy Fair rendezvényen mutattak be a napokban. Ezek részben a legutóbbi, részben a közelgő Gears játékokhoz kapcsolódnak.

Hirdetés

A Locust Disciple az idén áprilisban megjelenő Gears Tactics játékban fog felbukkanni, és az akciófigura különleges fegyverekkel, cserélhető kezekkel és egyéb kiegészítőkkel érkezik egy csomagban. A Gears 5-ból ismerős Warden ugyancsak cserélhető kézpárokkal, valamint egyedi sisakkal és két különböző buzogánnyal lesz elérhető. Alább megnézhetitek a figurákat.

A tervek szerint a Locust Disciple idén júliustól, a Warden pedig szeptembertől lesz megvásárolható a Storm Collectibles honlapján keresztül.

Nektek hogy tetszenek, elférnének a kollekcióban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)