Hirdetés

Gina Carano kirúgása után a Hasbro a Cara Dune játékfigurák forgalmazását is megszüntette

|

Viszonteladói beszámolók szerint már a Hasbro megváltoztatta a gyártási terveket, nem készülnek új Cara Dune figurák.

Hirdetés

Nemrég még úgy gondolt a Hasbro, hogy érdemes lenne több Cara Dune játékfigurát készíteni, de Gina Carano kirúgása után után úgy döntöttek, inkább teljesen beszüntetik a gyártást - legalábbis erről érkeztek most hírek. A BigBadToyStore nevezetű viszonteladó tájékoztatta arról a The Hollywood Reportert, hogy a Hasbro visszavonta az összes olyan előrendelést, ami a Cara Dune figurákra vonatkozott.

A bolt szerint egyébként ezek a játékok nagyon népszerűek voltak. A 2020-ban kiadott The Star Wars Black szériába tartozó Cara Dune figura nem sokkal piacra kerülése után teljesen kifogyott, a rajongók azonnal felvásárolták az összes ilyen játékot. Éppen ezért tervezte azt a Hasbro, hogy legyártatnak egy újabb adagot, de Carano kirúgása után fordulta a kocka. A játékgyártó a jövőben semmiféle Cara Dune figurát nem hajlandó piacra dobni.

Hirdetés

A BigBadToyStore azt mondta, hogy már előrendeléseket is fogadtak a következő szállítmányra, ebből viszont így most nem lesz semmi. Carano közben nem tétlenkedik, immár egy új filmre készül (ezt a jobboldali The Daily Wire magazin finanszírozza), illetve visszavágott a stúdiónak is: közleményében úgy fogalmazott, hogy még csak most kezdte el hallatni a hangját, ami szabadabb, mint valaha, és nagyon reméli, hogy másik is úgy cselekszenek majd, mint ő. Egyúttal hozzátette, "nem törölhetnek el minket, ha nem hagyjuk nekik" - itt a cancel szót használta utalva arra, hogy ő is a cancel culture áldozata lett.

Fontos megjegyezni, hogy a Hasbro részéről ezidáig nem érkezett semmiféle hivatalos nyilatkozat a Cara Dune figurák gyártásának leállítása kapcsán, így csak a viszonteladók beszámolóira tudunk hagyatkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)