Hirdetés

God of War - megtaláltuk a legcukibb Kratos figurát

|

Elsőre biztosan nem a cukiság jutna eszetekbe Kratosról, pedig az istengyilkos spártai imádni való játék formájában is beszerezhető-

Hirdetés

Természetesen nekem is a hegyomlásnyi izmok és a szúrós tekintet az elsők, amik Kratos kapcsán lelki szemeim előtt megjelennek, pedig valójában cuki játékként is világbajnok a God of War főszereplője.

Hirdetés

Erre erősít rá az a Nendoroid Kratos figura is, amelyet a mai naptól fogva rendelhetnek majd elő a God of War széria rajongói. A figura 4167 japán jenbe, vagyis nagyjából 10 ezer forintba kerül (ehhez jön még az adó és a szállítás), ezért a pénzért viszont tényleg egy olyan aranyos kis gyilkológépet kapunk, aminek kiemelt helye lenne a polcunkon. Elvileg idén október környékén kezdik majd el postázni a bábukat, szóval addig be kell érnünk a figuráról készült képekkel.

Nektek is tetszik ez a vonal, vagy szerintetek nem illik Kratos alakjához a cukiskodás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)