Hirdetés

Életnagyságú Kratos mellszoborral ünnepli a Sony a God of War második születésnapját

|

Alaposan a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a háború istenével akarja díszíteni a komódot.

Hirdetés

Pontosan két éve, 2018. április 20-án jelent meg az évtized egyik legjobb videojátéka, a díjakat díjakra halmozó God of War. A jelek évforduló alkalmából pedig a Sony válogatott relikviákkal kedveskedett a rajongóknak - köztük is elsősorban azoknak, akik bátran szélesre tárják a pénztárcájukat. 

Hirdetés

Összesen három új csemegét jelentettek be most a God of War széria rajongóinak. Az első egy gyönyörűen illusztrált, keménykötésű album, amely tulajdonképpen Atreus játékbéli naplójának a mása, egyúttal viszont a 2018-as játék világának a bemutatókötete. A Dark Horse kiadásában készülő masszív kötet szeptember 9-én fog megjelenni, de már előrendelhetitek.

A második újdonság egy nem kevésbé mutatós poszter, ami valamikor a nyár folyamán válik elérhetővé. Ezen Kratos és Atreus feszít, hátuk mögött pedig a valkűrök sorakoznak fel. Érdemes még május 20. előtt előrendelni, ugyanis csak ebben az esetben tudják garantálni, hogy jut nektek is egy példány.

Végül de nem utolsó sorban itt van a főattrakció: az életnagyságú Kratos mellszobor, amiből mindösszesen 500 darab készül el. Gyönyörű relikviáról van szó, de az ára is ehhez igazodik: 800 dollárba, vagyis 259 ezer forintba kerül, ráadásul az előrendelőknek egy vissza nem térítendő 80 dolláros előleget is le kell rakniuk. 

Ti melyikre csapnátok le, és miért a szoborra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)