Hirdetés

God of War - jön a hivatalos kártyajáték, magyarul is játszhatjuk

|

Nornák szerepében kell megállítanunk a Ragnarököt.

Hirdetés

DLC garantáltan nem készül a God of Warhoz, de folytatás egész biztosan - ekkora kritikai és pénzügyi siker után meglepő lenne, ha nem találkoznánk újra Kratosszal és Atreusszal.

Hirdetés

Előbb azonban érkezik a God of War: The Card Game, egy kártyás társasjáték. A játékosok nornák, céljuk pedig a Ragnarök megállítása, méghozzá úgy, hogy különböző hősöket és eseményeket kombinálnak, valamint küldetéseket teljesítenek. Egyedül is játszható, de összesen 4 játékos dolgozhat együtt. Találkozhatunk majd a videojátékban látott ellenfelekkel, viszont lesznek "Mi lett volna?" helyzetek, a játékban nem látott események is. A megjelenés idén őszre várható, itthon a Delta Vision fogja forgalmazni magyar nyelven.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)