Hirdetés

Gotham Cityben kell rejtélyeket megoldanunk egy új Batman játékban

|

A Batman: Everybody Lies a Portal Games Detektív sorozatának alapjaira épül.

Hirdetés

Ha egy társasjáték sikeres lesz, és játékmenete könnyen adaptálható, jó eséllyel készül belőle valamilyen tematikus, egy bejáratott franchise-hoz kapcsolódó változat - a Marvel Zombies például a Zombicide-ra fog épülni, a World of Warcraft: Wrath of the Lich King a Pandemic Systemet használja, de hosszasan sorolhatnánk még példákat.

A Portal Games Detective (vagy magyarul kifogástalan fordítással Detektív) játékaira épül az Everybody Lies, melyben négy játékos Macskanő, Harvey Bullock, Vicki Vale és Warren Spacey szerepében járhat utána a Gotham városában zajló rejtélyes eseményeknek.

Hirdetés

Útjuk során bejárhatnak legendás helyszíneket, találkozhatnak Batmannel, Poison Ivyval, Mr. Freeze-zel, a Pingvinnel, és más ikonikus karakterekkel.

A Detektív játékokban a játékosoknak lapok mellett egy online adatbázis segítségével kell megoldaniuk a feladatokat. Korlátozott idő áll a rendelkezésükre az ügyek felgöngyölítéséhez, ezt kell megfelelően beosztaniuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Everybody Lies ezt azzal dobja fel, hogy minden játékosnak ad egy titkos célt, illetve képregényes illusztrációk segítik a történetmesélést. A dobozban egy prológus és három eset lesz megtalálható, darabja 2-3 órányi figyelmet igényel. 

A megjelenés nyárra várható, az amerikai ára 50 dollár lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)