Hirdetés

Csodás figuraként jelennek meg A galaxis őrzői 2 főszereplői

|

Star-Lord és bandája a minőség tekintetében elég megbízható Hot Toys jóvoltából lehet a rajongók lakásának éke.

Hirdetés

A Hot Toys az utóbbi hónapokban több kiváló filmes játékfigurát leplezett le, legyen szó akár a Zsivány Egyeshez kapcsolódó munkájukról, akár a legújabb filmes Marvel-hős replikájáról. A cég legújabb szériája ismét a képregényes stúdióval való együttműködésből született.

A Hot Toys Facebook-oldalán tegnap leleplezett kollekcióban ugyanis A galaxis őrzői 2 főszereplőit, így Star-Lordot, Draxet, Gamorát, Rocket Raccoont és Bébi Grootot is megtaláljuk (bár a két utóbbi szereplő nem kizárt, hogy egy csomag részét képezi). A rajongók persze idén nem csak a második film május 4-ei premierjét és az ennek kapcsán megjelenő gyűjthető tárgyat bőséges felhozatalát várhatják, hanem a Telltale-féle feldolgozás is elindul majd 2017-ben.

Nektek hogy tetszenek a figurák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)