Hirdetés

Nézd meg az eddigi legnagyobb LEGO-ból készült hajót

|

A több mint egymillió darabból épített alkotás új Guinness rekordot állított fel. És nagyon jól néz ki!

Hirdetés

Sok mindent készítettek már LEGO-ból, gondoljuk csak a nemrégiben elkészült Overwatch fegyverre. Most egy dán, szállítással foglalkozó cég gondolta úgy előveszi a kockákat, hogy megépítsék a világ legnagyobb LEGO-ból készült hajóját.

A DFDS cég ezzel az alkotással ünnepli fennállásának 150. évfordulóját. A modellt a cég egyik hajója adta alapul. A LEGO változaton több mint 7000 ember dolgozott, akik a 45 különféle alkotóelemből készítették el a végül több mint egy millió darabból álló monstrumot. A Guinness rekorder műanyag hajó a Jubilee Seaways nevet kapta, amit a cég tervei szerint több európai eseményen is be szeretnének majd mutatni. Nézzétek meg a fotókat az alábbi képre kattintva!

Nektek mi volt a legnagyobb LEGO-ból készült alkotásotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)