Hirdetés

Gyárilag törött ablakkal érkezik a Mattel új Tesla Cybertruckja

|

Újabb játék előzi az igazi járgány érkezését, de nem az ablak az egyetlen izgalmas részlete.

Hirdetés

A Tesla eddigi legemlékezetesebb termékbemutatója egyértelműen a Cybertruck 2019 őszi leleplezése volt, hiszen nem csak a futurisztikus pickup formájával döbbentette le a közönséget, de azzal a kínos bakival is, hogy az autó formatervezője saját kezűleg zúzta be a törhetetlenként prezentált ablakait a színpadon.

A legfrissebb remények szerint 2022-ben gyártásba kerülő Cybertruck azóta több kicsinyített másolatot is ihletett az egyszerű papírmodellektől a Mattel tavaly piacra dobott távirányítós csodájáig. A játékgyár most egy újabb Cybertruckkal állt elő, ezúttal a Legóra hajazó Mega Bloks termékcsaládot bővítve.

Hirdetés

A modell legnagyobb poénja, hogy cserélhető ablakai közt egy előre "megtört" szettet is találunk, melynek repedései a Mattel állítása szerint hűen tükrözik a Franz Holzhausen által összehozott eredeti mintát. És nagyjából tényleg, érdemes összehasonlítani a galériában található képet a bemutatóval.

A több mint 3000 darabból álló Mega Bloks Cybertruck persze nem ezért kívánatos portéka, hiszen ütősen néz ki, és egy sor izgalmas funkciója van: ilyen például az állítható magasságú felfüggesztés vagy a csúsztatható csomagtérfedél.

A 250 dolláros készlet október 15-én kerül boltokba, akit pedig érdekel, az a mattelcreations.com-on elhelyezett QR-kód beszkennelésével akár 3D-ben is megtekintheti, csak előtte csináljon helyet az asztalon/földön/akárhol, mert bizony nem kis darab.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)