Hirdetés

Gyönyörű ez a LEGO-ból épített Toyota Supra, de nehéz lenne vele versenyt nyerni

|

Nem a szédületes, 28 km/h-s sebessége miatt lenyűgöző.

Hirdetés

Belegondoltatok már abba, hogy vannak a világon olyanok, akiknek az a munkája, hogy hosszú órákon át LEGO-zzanak? Elég jó móka lehet - legalábbis annak, akinek nem kezd el fájni a teste minden porcikája egy óra után.

A LEGO Japan, a LEGOLAND Japan és a Toyota Gazoo Racing egy méretarányos replikával ünnepli a Toyota Supra 35. születésnapját, ami 3000 órányi tervezés és 2400 órányi építés eredményeként valósulhatott meg.

Hirdetés

A modell szinte teljes egészében LEGO-ból van (477303 elemből áll), ezért 1885 kilogramot nyom - közel 200 kilóval többet, mint az eredeti autó. A sofőrülést, a kormányt, a kerekeket, a logókat és a műszereket egy valódi Suprából vették át, illetve került bele egy elektromos motor is, amivel 28 km/h-s végsebesség érhető el. A lámpák ugyancsak világítanak.

Október 11-éig a LEGOLAND Japanban lehet megtekinteni, aztán a Japanese Super GT versenyeire viszik. Aki beéri kisebbel, vehet egy 7690 Ft-os, 299 elemből álló szettet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)