Hirdetés

Ha bármennyire is érdekelnek a társasjátékok, ezt a rendezvényt ne hagyd ki!

|

A hétvégén rendezik meg a Társasjátékok Ünnepét, ahol számos nagy hazai kiadó kint lesz, kipróbálható játékokkal és kedvezményes vásárlási lehetőséggel.

Hirdetés

Rohamosan közeledik az ünnepi szezon, készülhetünk az ajándékozásra mind adóként, mind fogadóként. A társasjáték kiváló ajándék, kibontás után rögtön biztosíthatja a családi programot is, de tudjuk, hogy nem könnyű választani, hiszen akkor is több mint 100 újdonság közül kell válogatnunk évente, ha csak a magyar megjelenések iránt érdeklődünk.

Ebben segíthet a Társasjátékok Ünnepe és Társasjátékvásár, ami idén 10. alkalommal kerül megrendezésre, ezúttal is a Lurdy Házban. November 12-én és 13-án, szombaton 10:00-19:00-ig, vasárnap 10:00-tól 18:00-ig lehet kipróbálni olyan kiadók játékait, mint a Gémklub, a Piatnik, a Delta Vision vagy a Compaya.

Hirdetés

Közel 400 asztalon több mint 1000 társasjáték vár majd mindenkit (megjelenés előtt állók is), játékmesterek segítenek gyorsan megtanulni a szabályokat. Emellett kedvezményesen lehet társasokat vásárolni, úgyhogy aki úgy tervezi, hogy karácsonyra játékkal lepi meg szeretteit vagy magát, jelentős összegeket spórolhat meg.

Jegyek online vásárolhatók a jegy.hu-n, vagy korlátozott számban a helyszínen is (7 éves kor alatt a belépés ingyenes). További infókért, illetve a kipróbálható játékok listájáért érdemes ellátogatni az esemény Facebook oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)