Hirdetés

Ha mindened az FC Barcelona, a LEGO Camp Nou stadiont imádni fogod

|

Újabb lenyűgöző szettel állt elő a LEGO, ráadásul még egy apró extra is jár hozzá.

Hirdetés

A LEGO idén nagyon rákapcsolt, sorra érkeznek a felnőtteket célzó, rengeteg építőelemból álló, méretes szettek. Mától elérhető a LEGO Camp Nou - FC Barcelona (10284), ami a futballcsapat stadionjának mása, és 20x49x46 cm-t foglal el, tehát nem kicsi. 

Az 5509 elemből álló építmény természetesen kellően részletes, még a Barca buszának miniatűr mása is jár hozzá - csak azt sajnáljuk, hogy focista minifigurákat a doboz nem tartalmaz.

Hirdetés

Az alkotók figyeltek az apróságokra is: kívül az 1899-es zászlót láthatjuk, van eredményjelző tábla is, és ha szeretnénk alaposan megnézni, könnyen szétszedhetjük öt részre.

Korlátozott ideig (szeptember 12-ig) az FC Barcelona-ünnepség (40485) szett is jár hozzá ajándékba. Ez a 178 darabos modell öt szurkoló minifigurát tartalmaz, akik a barcelonai Font de Canaletesnél ünneplik csapatukat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)