Hirdetés

Ha nagyon gyűlölöd magad és a családod, a Monopoly ezen kiadása neked való!

|

A Monopoly: Longest Game Ever lényege, hogy borzasztóan sokáig tart egy-egy kör.

Hirdetés

Több százezer olyan családi társasjáték van, ami érdekesebb, élvezetesebb, mint a Monopoly, mégis milliók rajonganak érte, és folyamatosan ömlenek a különböző variációk, melyeknél néha nem csak a dizájn, a játékmenet is eltér.

A Monopoly: Longest Game Ever konkrétan úgy hangzik, mint egy kínzóeszköz, amivel még a legtürelmesebb családtagokat is arra lehet késztetni, hogy halszálkákkal tűzdeljék tele szeretteik arcát a karácsonyi vacsora után.

Hirdetés

A Hasbro tervezőinek zseniális ötlete az volt, hogy 38 további mező (melyből 26 birtok) hozzáadásával, illetve az aukciók betiltásával nyújtja meg a játékidőt, továbbá csak egyetlen kockával kell dobni, pénzek eltépésével növelhető a cash-flow, csőd után tovább lehet játsszani, a győztes pedig az lesz, aki mind a 66 birtokot megszerzi.

Be mernétek vállalni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)