Hirdetés

Halálos iramban témájú LEGO szett érkezik

|

A LEGO Technic alkatrészeivel készíthetjük majd el a film valamely verdáját.

Hirdetés

Izgalmas évnek néznek elébe a Halálos iramban széria rajongói. Pénteken mutatják be a kilencedik epizód első hosszabb előzetesét, aminek premierjére itthon májusban számíthatunk, közben pedig készül a franchise-hoz tartozó videojáték, valamint a LEGO-val is együttműködésre léptek az alkotók, hogy mindenki megépíthesse a saját járgányát.

Hirdetés

A LEGO már rengeteg filmes témájú szettet kiadott, és csak idő kérdése volt, hogy mikor építhetjük meg az elképesztő népszerűségnek örvendő Halálos iramban filmek verdáit is. Azt fontos hozzátenni, hogy nem hagyományos szett érkezik majd az extravagáns üldözési jeleneteiről ismert szériához, hanem egy LEGO Technic készlet, ami sokkal autentikusabb alkatrészeket tartalmaz majd az autóépítéshez. Ennek pontos tartalmát és kinézetét később jelentik be, viszont azt már tudjuk, hogy a Halálos iramban 9 nemzetközi premierjével nagyjából egyidőben, április 27-én válik majd elérhetővé.

A filmhez egyébként nemrég érkezett egy kis ízelítő, amit magyar felirattal itt tudtok megnézni:

Ti megépítitek majd a saját Halálos iramban kocsitokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)