Hirdetés

Halálos lövöldözésbe torkollott pár Pokémon kártya ellopása

|

A Pokémon kártyás lövöldözésben négy személy volt érintett, az egyikőjük belehalt a sérüléseibe.

Hirdetés

Múlt hét szerdán egy fekete Audi bukkant fel egy floridai Target parkolójában. A rendszámtáblája olvashatatlan volt, a járműből pedig két tinédzser lépett ki maszkokat és kapucnit viselve. Ezt azonnal gyanúsnak ítélte a bevásárlóközpont felügyelője, aki kihívta a helyi szerveket.

A jelentés szerint látták, amint a srácok elrejtenek egy pizzát és Pokémon kártyákat (ezt később a biztonsági felvétel is megerősítette), majd elindulnak a kijárat felé. Az egésznek egy katasztrofális lövöldözés lett a vége.

Hirdetés

A hivatalos jelentés addig a pontig meséli el tisztán az eseményeket, amíg a tolvajok ki nem lépnek az üzletből és meg nem próbálnak beszállni az autóba:

"Több egység megpróbált kapcsolatba lépni az Audi utasaival, miután körbevették a parkolót. Megkísérelték a letartóztatást, ami lövöldözéshez vezetett."

Mivel egy bevásárlóközpontról van szó, így persze civilek is voltak a helyszínen. Az egyik tanú a következőt nyilatkozta a FOX 35 riporterének:

"Lövöldözést hallottunk. Aztán újra. Körbenézek és mindenfelé családok kuporognak a padlón. Mi erre lebuktunk a bokrokhoz, hogy lássuk mi történik".

A kialakult káoszban két gyanúsított megsérült, egy harmadik pedig halálos sebet kapott. Az Orlando Sentinel értesülései szerint később egy negyedik személyt is letartóztattak. Az érintetteket kórházba szállították, de egyikőjüket már nem tudták megmenteni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Osceola megyei rendőrség szerint két felügyelő vett részt a lövöldözésben, akik "jó egészségnek" örvendenek a halálos kimenetelű akció után. A nevüket nem hozzák nyilvánosságra, mivel az ottani törvények szerint az ilyen esetekben azokat nem publikálják. Marcos López seriff a következőt nyilatkozta:

"Hiszek abban, hogy az embereim mindig jogosan járnak el. A bizalmam bennük 200 százalékos, és biztos vagyok benne, hogy a kiképzésük szerint végzik a feladatukat. Az esetek eszkalálódhatnak. Ez itt a valóság."

A kiadott jelentés sehol nem említi, hogy a gyanúsítottaknál lett volna fegyver, de a teljes képet árnyalja az említett jelentés "nagyon hivatalos" szövegezése, és hogy az egyik gyanúsított a sérülései miatt még nem tudott tanúskodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)