Hirdetés

A Half-Life: Alyx miatt Gordon Freeman is visszatér, de nem a játékban

|

Az eddigi részek főszereplőjét egy figura formájában láthatjuk viszont, a Half-Life 2-es kinézetével.

Hirdetés

Mindenkit meglepett, hogy a Valve hajlandó még a Half-Life szériával kezdeni valamit, de most tényleg jön egy új, teljes értékű játék. Az egyelőre ígéretesnek tűnő VR-os cím, a Half-Life: Alyx a második rész előzményeit mutatja majd be. Ugyan ezúttal nem Gordon Freeman lesz az események központjában, de akinek nagyon hiányozna a harcos professzor, az egy figura formájában azért beszerezheti.

Hirdetés

Egy nagyjából 32 centis Gordon Freeman bábu is megjelenik jövő márciusban, egészen véletlenül pont akkor, amikor az Alyx kalandjaira fókuszáló VR móka is a boltok polcaira kerül. Doktor Freeman a Half-Life 2-ben viselt ruhájában és kinézetével tér vissza, és persze ikonikus kellékei, a Gravity Gun, a feszítővas és egyéb puskái sem hiányozhatnak, sőt még egy headcrab is a csomagban lesz. Az előbbi még világítani is fog, hogy igazán visszaadja a futurisztikus kütyü hangulatát. 

A tervek szerint 200 dollárért lehet majd beszerezni a figurát, melyről több képet is megcsodálhattok ebben a galériában:

Nektek hogy tetszik? Elférne még egy ilyen a Death Stranding Collector's Edition palackozott csecsemője mellett a polcon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)