Hirdetés

Hamarosan a Citadel replikáját is behúzhatják majd a Mass Effect-rajongók

|

A BioWare egy új partnerrel együttműködve örvendezteti meg a gyűjtőket.

Hirdetés

Igazán elégedett lehet az Electronic Arts a Mass Effect Legendary Edition teljesítményével, hiszen nemcsak kritikailag, hanem bevételt tekintve is nagyot ment (utóbbi esetében egyenesen túlteljesítette az elvárásokat).

Ilyen eredmények láttán biztosak lehetünk benne, hogy a vállalat nem engedi el a Mass Effect franchise-t, már csak azért sem, mivel jelenleg is készül a következő rész. Előtte azonban még a gyűjtők kedvére tesznek kicsit egy vadonatúj ereklyével. 

Hirdetés

Az évek során a BioWare olyan gyártókkal dolgozott együtt, mint a Gaming Heads, a First 4 Figures, a Three Zero és a Dark Horse, most viszont egy új partnerséget kötöttek. Az együttműködést maga a másik fél, az Idea Planet Launch jelentette be Twitteren, és azt is elárulták, hogy mivel készülnek kifosztani a bankszámlánkat: egy gyűjtői Citadel replikával. A galaktikus társadalom szívéről van szó, ahol minden faj megfordul, és jelentős időt töltünk el rajta a trilógia során, szóval olyan ikonikus helyszín, aminek bérelt helye kell legyen a polcunkon. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyetlen bökkenő van csupán: egyelőre még nem tudjuk, pontosan hogyan néz ki és mennyibe fog kerülni, viszont a direkt erre a célra létrehozott Mass Effect Launch honlapon már lehet regisztrálni, hogy elsők között kaphassuk meg a termékkel kapcsolatos vadonatúj részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)