Hirdetés

Hamarosan elrajtol az Elden Ring társasjáték Kickstarter-kampánya

|

A hype alapján az Elden Ring: The Board Game megdöntheti a leggyorsabban teljesülő kampány rekordját.

Hirdetés

A FromSoftware idei újdonsága, az Elden Ring valószínűleg ott lesz minden év játéka szavazáson és esélyesen el is fog hozni pár díjat, de az alkotás nem csak videojátékként méretteti meg magát, hanem társasjátékként is, köszönhetően a Steamforged Games csapatának.

A cég korábban már a fejlesztők több címéből is készített figurás, illetve kártyás társast, és nem marad ki az Elden Ring adaptációja sem a sorból, amelynek létezésére szeptemberben derült fény. Akkor még csak annyit árultak el róla, hogy az alapanyaghoz hasonlóan kihívás elé akarják állítani a játékosokat, a harcok így komoly stratégiai tervezést igényelnek majd.  

A Steamforged ma végre bejelentette, mikor rajtol el az 1-4 játékos vérét és verejtékét követelő Elden Ring: The Board Game közösségi kalapozása: november 22-én, kedden, hazai idő szerint 20:00-tól.

Hirdetés

A hivatalos honlap szerint aki beszáll a támogatásba, az automatikusan exkluzív, prémium minőségű Collector's Edition dobozokban fogja megkapni az alapjátékot, valamint a későbbi kiegészítőket is. 

Hogy a rajongók mennyire várják a kampány elindulását, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy már több mint húszezer követővel rendelkezik a projekt. A Steamforged eddigi legsikeresebb közösségi támogatása a Dark Souls: The Board Game volt, aminek több mint 31 ezer támogatója volt, amikor lezárult, szóval érzékelhető, hogy mekkora az érdeklődés.

A Steamforged Games egyébként olyan videojátékos társasokat vitt korábban sikerre a Kickstarteren, mint a Horizon Zero Dawn, a Resident Evil 2 vagy a Devil May Cry. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)