Hirdetés

A Brad Pitt figura, ami szétveri a fejed

|

Bár a Harcosok klubja már rég nem számít újdonságnak, biztosak lehetünk benne, hogy ezek a hivatalos akciófigurák nem fognak sokáig a gyártó raktárában porosodni.

Hirdetés

Mivel a film eredeti megjelenésekor, 1999-ben szinte egyáltalán nem tervezték semmilyen ajándéktárgy kiadását a Harcosok klubja kapcsán - ami a történet üzenete alapján érthető -, szinte semmi esélye nem volt, hogy elkészüljön egy hivatalos Tyler Durden figura. Ráadásul Brad Pitt sem szívesen engedte, hogy hozzá hasonló figurák készüljenek, de úgy tűnik, nemrég meggondolta magát.

Így az 1999-es licenc alapján most rögtön két elég laza figurát is készített a koreai Blitzway, amikhez nem csak a színész kinézetét, hanem a film ikonikus kellékeit is felhasználták.

Az egyik harminc centi magas figura a jellegzetes vörös bőrdzsekis Tylert ábrázolja és kiegészítpként egy pisztolyt, néhány üveg sört, névjegykártyákat, cigit, egy baseball- és egy golfütőt, illetve egy zuhanyt is kapott.

A másik változat a szőrmekabátos Tyler mintájára készült, aki egy kis fotelt és egy dohányzóasztalt is kapott, olvasnivalóként pedig a repülőn lévő biztonsági tájékoztató, a Harcosok klubjának szabályzata, vagy éppen a film DVD-jére került figyelmeztetés kapott helyet a csomagban. De a film világából kicsit kitekintve egy Fight Club felirattal ellátott szappant is kapunk ehhez a figurához.

A júliusban megjelenő figurák egyenként is elég komoly áron, 250 dollárért, azaz majdnem hetvenezer forintért találhatnak majd gazdára, de aki a különleges csomagot rendeli meg (az összeg duplájáért), bónuszként egy fürdőköpeny jelmezt is kap a figurákhoz. Hiába, úgy tűnik, Tylernek igaza volt és amit birtoklunk, idővel tényleg birtokba vesz minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)