Hirdetés

Három LEGO-készletet kapunk a Luigi's Mansion alapján

|

A címszereplő mellett más karakterek is visszaköszönnek majd a hamarosan érkező szettekben.

Hirdetés

Idén végre Mario mellett Luigi is megkapta saját kockásított mását a LEGO és a Nintendo közreműködésének köszönhetően, de máris érkezik a két csapat újabb közös munkája.

A dán és a japán óriás ezúttal az enyhén ijesztő Luigi's Mansiont vette alapul, és nem is egy szettel kívánják meglepni a rajongókat.

Hirdetés

A tervek szerint rögtön három készlet is debütál 2022. január 1-jén. A legolcsóbb a 9990 forintos LEGO Super Mario Luigi's Mansion Lab és Poltergust kiegészítő szett. Ehhez tartozik egy Poltergust figura, amin egy gombot megnyomva Luigi egy Gold Ghostot csíphet nyakon, majd begyűjthet egy érmét a laborban lévő gépből.

A 14 990 forintért meghirdetett LEGO Super Mario Luigi's Mansion bejárat kiegészítő szett lehetőséget ad arra, hogy bejussunk az ijesztő kúriába és találjunk egy kreatív módot Bogmire legyőzésére.

A 29 990 forintot kóstáló LEGO Super Mario Luigi's Mansion Bújócska kiegészítő szett vásárlói pedig megépíthetnek egy összetett, forgó folyosókkal felvértezett pályát.

Sajnos a Luigi figurát külön kell megvásárolni, viszont az önjelölt építészek összeilleszthetik mindhárom új készletet majd, így a végeredmény egy méretes pálya lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)