Hirdetés

Három perc kellett, hogy elérje a célt a Blade Runner szerepjáték Kickstarter kampánya

|

A cyberpunk nyomozók hamarosan akcióba lendülhetnek: a kezdőcsomag heteken belül megjelenik.

Hirdetés

A Free League Publishing egy nagy cég a kicsik között. Ugyan ott nem tartanak a srácok, mint a Wizards of the Coast, de az olyan projekteknek köszönhetően, mint a The One Ring vagy az ALIENS, már stabil helyük van a TTRPG hobbi iránymutatói között.

A legújabb játékuk, a Blade Runner - The Roleplaying Game a napokban került fel Kickstarterre, 10 124 dolláros céljához a közösség 3 perc alatt segítette hozzá.

Hirdetés

A főleg nyomozásra koncentráló cyberpunk szerepjáték azt ígéri, hogy a jól ismert filmsorozat elemeit adja a játékosok kezébe. Nyilván nagy volt a lelkesedés, és az emberek azonnal pénzt dobáltak a képrenyőbe, amint megnyílt a Kickstarter kampány oldala. Most jönnek a stretch goalok, de azok egy jelentős része is összejött már.

A játék ugyan csak az év végén fog megjelenni, de a kezdődoboz PDF verzióját már május 26-án kiküldik majd a Kickstarter támogatóknak. Akik szeretnének Los Angeles-i nyomozókat alakítani 2037-ben, azok itt támogathatják a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)