Hirdetés

Három új The Mandalorian LEGO-készlet is érkezik a nyáron

|

Még bébi Yoda is megkapta a saját miniatűr változatát.

Hirdetés

Megszámolni is nehéz volna, hány készletet dobott már piacra a LEGO a Star Wars franchise mellé, de úgy tűnik, még mindig akadnak meglepetések a dán játékgyártó tarsolyában. Nem olyan régen nem egy, hanem három vadonatúj szett is bejelentésre került, amelyeket a Disney+ népszerű sorozata, a The Mandalorian ihletett, és a jól ismert szereplők mellett néhány kockásított masinát is kitehetünk majd a polcunkra.

Hirdetés

A három készlet közül az 1336 darabos Birodalmi könnyűcirkáló a legdrágább, mivel 57990 Ft-ot kell kiadniuk érte a rajongóknak. Ezért a pénzért cserébe megépíthetünk egy menő, részletesen megálmodott űrhajót, amihez többek között jár két aprócska TIE Fighter is. Kapunk továbbá figurákat is, így a sorozat címszereplője mellett Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon, egy Dark Trooper, illetve még bébi Yoda is kirakható a polcra.

A következő szett a 19990 Ft-os, 593 darabból álló Boba Fett csillaghajója, amit megvásárolva megalkothatjuk a legendás fejvadász mindenféle jósággal ellátott űrhajóját. A csomagba pedig bekerül még a The Mandalorian és maga Boba Fett is, és még miniatűr fegyvereket is a kezükbe adhatunk.

Végül következzen a legolcsóbb, 14990 Ft-os Birodalmi páncélos martalóc készlet, ami 478 darabból áll, és a megépíthető jármű mellé kapunk még négy figurát is, így három rohamosztagos és Greef Karga is beszállhat a mókába.

A tervek szerint mindhárom fenti szett augusztus 1-jén érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)