Hirdetés

Ez a társasjáték lesz minden Harry Potter-rajongó álma

|

A prémium minifigurákat és társasokat gyártó Knight Models megerősítette a minap a hírt, hogy a Harry Potter univerzumot is megpróbálják játékként megvalósítani.

Hirdetés

A Knights Models vállalat valóban a szakma egyik legjobbja, a minifigurás társasok kedvelőinek például ismerős lehet a Batman Miniatures Game-ről is. A DC képregényes univerzuma után most viszont új vizekre utaznak a gyártók.

Hirdetés

Szép kihívást választottak, ugyanis ezúttal Harry Potter világának megvalósítását tűzték célnak. A franchise ikonikus helyszíneit és rengeteg karaktert szeretnének átültetni a Knight Models társasba, és egyelőre nem is határoztak meg megjelenési dátumot.

A projektet, vagy nevén nevezve a The Harry Potter Miniatures Adventure Game-et viszont lehet majd támogatni a Kickstarteren március 14-től, és mivel egy hatalmas népszerűségnek örvendő franchise-ról van szó, elég valószínű, hogy össze fog gyűlni a pénz a játékra és a figurákra. A játékmenetről még semmit nem tudni, de a DC-társasukhoz hasonlóan minden bizonnyal több Challenge, Quest és Artifact kártya is szerepelni fog - meg persze az elmaradhatatlan bájital- és varázslathasználat is. Az már borítékolható, hogy a minifigurák minőségére nem lesz panasz. 

Ha érdeklődtök a társas iránt, a játék hivatalos honlapján még bővebben olvashattok a projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)