Hirdetés

Kentaurokat és baglyokat hoznak az új Harry Potter LEGO szettek

|

A figurák gyűjtői különösen örülhetnek, számos szereplő megkapja legósított formáját az augusztusban érkező új készleteknek hála.

Hirdetés

A J. K. Rowling alkotta varázsvilágra nagyon nehéz ráunni, pláne úgy, hogy a Kiválasztott kalandjait újabb és újabb aspektusból dolgozzák fel. Pár hónapja megjelent a Minecraft mod, mely egy teljes szerepjátékot hoz el a Harry Potter rajongóknak, azonban hamarosan mi magunk is megépíthetjük a könyvek és filmek újabb ikonikus helyszíneit, hála a LEGO új készleteinek. A szettek június 1-jén debütálnak.

Hirdetés

A legolcsóbb készletet (#75966) 7490 Ft-ért húzhatjátok be; ez egy 193 darabos szett, melyből a szükség szobáját építhetitek fel. Harry, Hermione, Luna Lovegood és egy gyakorló bábú minifigura tartozik hozzá, valamint egy vidra és egy nyúl patrónus is a szett része.

3500 forinttal drágábban a 253 darabos Tiltott Rengeteget (#75967) építhetitek meg, melyben Grópot, Hagrid óriás féltestvérét rakhatjátok össze, és a Harry-Hermione páros mellett Dolores Umbridge, valamint két kentaur figurát is tartalmaz. 

13990 Ft-ért már egy szinte méretarányos, repülő Hedvig szobrot (#75979) kapunk, mely 630 alkatrészből áll. Véleményem szerint ez a legmenőbb mind közül, hiszen nem csak hogy az önfeláldozó hóbaglyot jeleníti meg, de egy kis mechanikának hála, egy kis kart forgatva még szárnycsapásokra és fejmozgatásra is bírhatjuk a jószágot - ez már szinte varázslat

Akik esetleg a Privet Drive 4. (#75968) megépítésére vágynak, azoknak 24990 Ft-ot kell kicsengetniük, cserébe megkapják a Dursley családot és teljes otthonát, hozzácsapva még Harry, Ron és Dobby figuráit, valamint az önálló életre kelt Ford Angliát is. 

A két legdrágább készletet 35990 Ft-ért szerezhetitek be; a csillagvizsgáló tornyot (#75969) 971 alkatrészből, míg a Weasley család lakhelyét, az Odút (#75980) 1047 alkatrészből építhetitek meg. Az előbbi, roxforti helyszínen összerakhatjátok a tornyon kívül a bájital tantermet, illetve az üvegházat, melyben ott csücsülnek a mandragórák is. Figura téren rendesen eleresztett szettről beszélünk, hiszen megtaláljuk benne Harryt, Hermionét, Ront, Neville-t, Horatius Lumpsluck professzort, Luna Lovegoodot, Lavender Brownt és  Draco Malfoy-t is.

Az Odú készlet azt a jelenetet ábrázolja, melyben a Halálfalók rajtaütnek az éppen a Weasley-k otthonában tartózkodó Főnix Rendjén, így a ház mellett találunk itt még egy pár lángcsóvát, de figurák tekintetében sem kell szégyenkezzen a készlet: Harry, Ron, Ginny, Arthur és Molly Weasley, Nymphadora Tonks, Bellatrix Lestrange és Fenrir Greyback gazdagítja a szettet. 

Ti melyiket építenétek meg legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)