Hirdetés

Hatalmas DOOM fegyver készült LEGO elemekből

|

Hatalmas lett a Doom BFG replika. Rengeteg kocka kellett hozzá, ennek köszönhetően már a megemelése külön kihívás.

Hirdetés

A lent látható Doom BFG LEGO replika a szó minden értelmében egy Big Fucking Gun. A Zazi Nombies nevű YouTube videós készítette el a művet, ami egyébként 5000 elemből készült, aminek köszönhetően durván 9 kilót nyom. Nem hogy utánacsinálni, de megemelni nem bírnám.

Emberünk nagy büszkén vitte körbe, amiben már az is dicséretes, hogy nem omlik össze a saját súlya alatt. Valószínűleg rengeteg ragasztó és remény tartja egyben a cuccot. Mondanám, hogy nagyon szeretném kitenni a polcra, de mivel svéd gyártmányú a bútor, jobb lesz nekem csak távolról csodálni.

Már csak azt remélem, hogy a nagy Doom őrületben és kreatív szabadságban emberünk nem gondolja tovább az összeállítást egy funkcionális változatig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)