Hirdetés

Hatalmas LEGO-szettben lehet a tied A klónok támadása csapatszállítója

|

A gyűjtőknek szánt újdonság soha nem látott részletességgel kelti életre a legendás járművet.

Hirdetés

A 2002-ben bemutatott Csillagok háborúja II: A klónok támadása ugyan nem tartozik a sorozat legnépszerűbb epizódjai közé, de a (vigyázat, 19 éves spoilerek következnek!) fináléban kirobbanó eposzi csata azért rengeteget kompenzál az olyan fájdalmas jelenetekért, mint Anakin Skywalker hírhedt "homokos" monológja.

A LEGO-nak hála pedig most bárki szert tehet a klónhadsereg elsöprő belépőjének ikonikus járművére, a LAAT/i csapatszállító-felderítőgépre egy minden eddiginél nagyobb és részletesebb szett formájában. A kifejezetten felnőtteknek szánt, Ultimate Collector sorozatban megjelenő modell 3292 elemből áll, kb. 33 cm magas, 65 cm hosszú és 73 cm széles.

Hirdetés

Az ultraortodox Star Wars-rajongók bosszúságára itt csak "köztársasági hadihajónak" hívott újdonság azok után kerülhetett be a dán cég kínálatába, hogy a LEGO Ideas tavalyi ötletversenyén legyőzte a TIE bombázót és a Nebulon-B fregattot.

"Idézd fel a Star Wars: A klónok háborúja című sorozat fantasztikus geonosisi csatáját egy köztársasági hadihajó megépíthető és kiállítható Ultimate Collector sorozat modelljével. Az alacsonyan repülő harci-szállító (LAAT) jármű eredeti részletei gyönyörűen visszaköszönnek Lego kockák formájában, ilyenek például a pilótafülkék, a kihajtható, gömbölyű ágyútornyok, a tetején 2 ágyúval, a szuper hosszú szárnyak, a nyitható oldalak, a hátsó fedélzeti nyílás és a beltéri részletek."

- áll a 75309-es sorozatszámú szett leírásában. A modell mellé két minifigura (Mace Windu, klónkatona parancsnok) és egy kiállító állvány is jár szöveges bemutatótáblával.

A tekintélyes méretű csapatszállítóra nem is kell sokat várni, mivel már  augusztus elsején megérkezik a boltokba, viszont nem lesz olcsó mulatság: 127 990 forintért kínálja a LEGO magyar webshopja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)