Hirdetés

Hatalmas siker a The Witcher társas Kickstarter kampánya

|

A támogatók már most bebiztosították a The Witcher társasjáték több mérföldkövét.

Hirdetés

Február közepén adtunk először hírt róla, hogy készül egy The Witcher témájú társasjáték, melynek majd valamikor májusban tervezik elindítani a Kickstarter kampányát a készítők. Ez menetrendszerűen el is indult, a rajongók pedig már most túlteljesítettek több elvárást.

A The Witcher: Old World névre hallgató játékot két csapat közös munkája hozta a világra. A Go On Board mellett a CD Projekt Red is beszállt a kivitelezésbe, akiknek a játék trilógiát is köszönhetjük.

Ugyan a gyűjtés még épp csak elkezdődött, a Kickstarter oldal tanúsága szerint már több mint 3,2 millió dollár gyűlt össze. Ezzel a közösség már most bebiztosította, hogy a társas globálisan elérhető lesz.

Hirdetés

Első lépcsőfoknak 300 ezer dollárt céloztak meg a készítők, a mostanra összegyűlt adományokból viszont már nem csak az alap játék készülhet el, hanem további kiegészítők is jönnek majd.

A társas valamikor a nyár végén vagy ősszel nyeri el végleges formáját. Ez után elkezdődik a gyártás és a kiszállítás, melyet november és 2022 májusa közé saccol a Kickstarter oldal. A támogatók tehát legkésőbb jövő év nyárig kézhez kapják majd a társast.

Néhány értékelés már napvilágot látott a játékkal kapcsolatban, melyekben kivétel nélkül arról írnak, hogy rendkívül szórakoztató a sztori és a Witcher fanok imádni fogják. Mi már nagyon izgatottak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)