Hirdetés

Egy Hearthstone rajongó 2000 lapos valódi kártyagyűjteményt készített

|

Nem egyszerű a Hearthstone mechanikáit fizikai játékba ültetni, de nem lehetetlen, ahogy azt lelkes gyűjtő is bizonyította.

Hirdetés

Egy Albinosape21 a Redditen mutatta be elképesztő munkáját: az elmúlt pár hónapot azzal töltötte, hogy fizikai játékká konvertálja a Hearthstone-t. Egy olyan játékról beszélünk, ami tele van véletlenszerű mechanikákkal és egyes lapok már többször is változtak.

Hirdetés

Ezt a kihívást Albinosape21 2000 lap elkészítésével oldotta meg. Fizikai kártyát csinált minden tokenből, a véletlenszerű mechanikákhoz pedig kockákat, érméket és rengeteg keverést használ. Szerinte kis kreativitással minden megoldható. Hogy ez mennyire igaz, az kérdéses, de az elkészült kártyagyűjtemény totálisan lenyűgöző.

To all the redditors without imagination saying it wouls never work... Suck my fat 2000 physical Hearthstone card collection. (Sorry for bad quality. More to come) from r/hearthstone

Mielőtt valaki rohanna egy nyomtatóért, gondolván, hogy így olcsóbb lesz összegyűjteni a lapokat, mint a digitális játékban, annak eláruljuk, hogy majd 1000 dollárba kerültek az alapanyagok és az elhasznált nyomtatótinta, és persze a vele való munka is komoly érték. Szóval mi nem állunk neki ilyet gyártani, maradunk a kényelmes, digitális megoldásnál, de kalapot emelni azért még van erőnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)