Hirdetés

Hellboy társas - két nap alatt összegyűlt rá a Kickstarter cél hatszorosa

|

A Hellboy és a társasjátékok rajongói nem sajnálták a pénzt, és két kézzel szórták bele a készítők kalapjába.

Hirdetés

Nagy erőkkel készül a Hellboy társasjáték, ami a képregények világát akarja az asztalra tenni elképesztően képregényes hangulatban. Ez annyira bejött a rajongóknak, hogy már meg is finanszírozták a projektet. Sőt, túl is finanszírozták, de hát ez legyen a világ legnagyobb problémája.

Hirdetés

A Hellboy: The Board Game április 25-én indította el Kickstarter kampányát egy laza, 140 ezer dolláros célkitűzéssel. Most április 27. van legjobb tudomásunk szerint, a kassza pedig 1 043 243 dollárt mutat. Erre azért óvatosan már rá lehet mondani, hogy sikeres projekt. Ráadásul még 28 nap vissza van a kampány zárásáig.

A társas egyébként egy 1-4 személyes kaland, amiben a Hellboy hőseit alakíthatjuk, felfedezhetjük a képregényekből ismerős helyszíneket, nyomok után kutathatunk, és hatalmas bossok ellen harcolhatunk. A készlet a táblák mellett 108 műanyag figurát is tartalmaz, köztük szörnyekkel és náci katonákkal.

Aki szeretne beszállni a projektbe, az ezen az oldalon még megteheti. Meglehetősen frankó társast kap majd érte, nem lennék meglepve, ha Csirke vagy daev már rendelné is a cuccot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)